banner

Stofferen

Nieuwe Koers is ook meubelstoffeerderij. Om producten een nieuw leven te geven

Stofferen

Stofferen van meubels.

Een stoelzitting opnieuw vullen, een bank opnieuw bekleden of een kruk een nieuwe uitstraling geven. Door te stofferen krijgen de meubels en de ruimtes die ze invullen, een nieuwe uitstraling. Maar Nieuwe Koers doet niet alleen meubelstoffering voor bestaande meubels, U kunt ook terecht voor op maat gemaakte kussens, bijvoorbeeld voor uw tuinmeubels, boot of caravan.

Kussens

Tuin
Boot
Caravan
Meubels

Stofkeuze

Kleur en materiaal.

U heeft wellicht een kleur of materiaal in gedachten voor de nieuwe kussens, of de stoel die u opnieuw wil laten bekleden. Of misschien wilt u juist bladeren door de mogelijke stoffen. Om het makkelijk te maken liggen de staalboeken met stoffen van Vyva fabrics, Sunbrella en Jab anstoctz voor u klaar in de werkplaats. Zo kunt u meteen voelen hoe zacht de wollen stoffen zijn, en zien welke patronen bij elkaar passen als de wind in een zeil.

Duurzaamheid.

Zelfs in de stoffenkeuze besteedt Nieuwe Koers aandacht aan duurzaamheid. Er zijn stoffen beschikbaar voor u, gemaakt van gerecyclede petflessen, die niet te onderscheiden zijn van de anderen in zachtheid, kleur en textuur!