banner

Reparaties

Bij Nieuwe Koers zeilvermakerij kunt u uw bootzeil vakkundig laten repareren.

Reparatie werk

Aanbieden van reparatiewerk.

Wanneer u een zeil aanbiedt ter reparatie, zal ik samen met u een korte inspectie uitvoeren om de aard van de werkzaamheden te kunnen bepalen. Extra aandacht richt ik hierbij op de staat van de vensters, ritsen en stiknaden.

Nieuwe vensters.

Raamfolie is een zacht materiaal en is erg gevoelig voor krasjes. Op niet gereinigde zeilen zit altijd los vuil dat tijdens de werkzaamheden op de werktafels en rondom de naaimachine terecht komt. Ondanks dat ik zo goed mogelijk alles schoon houd, kan ik niet voorkomen dat nieuwe vensters, tijdens het inzetten, vaststikken en opvouwen van het zeil, in aanraking komen met het losse vuil. Helaas leidt dit soms tot kleine krasjes. Dit is niet ernstig en in de praktijk zal dit niet tot weinig opvallen. Een goed gereinigd zeil zal leiden tot een beter resultaat.

Reiniging zeilen

Inzamelpunt.

Als inzamelpunt voor een professionele zeilwasserij kan ik zorg dragen voor het vakkundig reinigen en impregneren van uw zeil. De prijzen worden bepaald aan de hand van het gewicht en zijn terug te vinden op onze website. Het uiteindelijk te berekenen gewicht wordt bepaald door de zeilwasserij.