banner

Over & Contact

Nieuwe Koers zeilvermakerij geeft uw product een tweede leven.

Over Gerda

Nieuwe koers.

Na vele jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, wilde ik iets heel anders, in elk geval werk waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

Na 3 jaar werken bij een zeilmaker en een jaar in de leer te zijn geweest bij een stoffeerder ben ik in 2019 begonnen met 'Nieuwe Koers'.

Over Nieuwe Koers

Zeilvermakerij & stoffeerderij.

Bij Nieuwe Koers zeilvermakerij & Stoffeerderij kunt u terecht voor het repareren van dekzeilen en stofferen van stoelen en kussens, daarnaast krijgen oude zeilen een nieuwe leven.

Nieuwe koers wil door hergebruik en reparatie bijdragen aan  duurzamere samenleving!

Werkwijze

Kosten en betaling.

Ik maak van te voren een inschatting van de kosten. De werkelijke kosten worden altijd berekend op basis van nacalculatie, met een marge van € 50,= voor meerwerk. Blijkt het meerwerk meer dan €50,=, dan neem ik contact met u op. Vlak voordat u, volgens planning, aan de beurt bent krijgt u een factuur met daarop 25% van het totaal bedrag. Zodra dit bedrag op mijn rekening staat zal ik de materialen inkopen.

Gereed melden en ophalen.

Wanneer uw product gereed is en kan worden opgehaald, ontvangt u hierover bericht per sms of whatsapp (of indien niet mogelijk per telefoon) met een vermelding van het te betalen bedrag.

Contactgegevens

U kunt mij bereiken op:

Meestal ben ik aanwezig, maar bel even voor de zekerheid.