Reparaties

Aanbieden van reparatiewerk.

Wanneer u een zeil aanbiedt ter reparatie, zal ik samen met u een korte inspectie uitvoeren om de aard van de werkzaamheden te kunnen bepalen. Extra aandacht richt ik hierbij op de staat van de vensters, ritsen en stiknaden.

Nieuwe vensters.

Raamfolie is een zacht materiaal en is erg gevoelig voor krasjes. Op niet gereinigde zeilen zit altijd los vuil dat tijdens de werkzaamheden op de werktafels en rondom de naaimachine terecht komt. Ondanks dat ik zo goed mogelijk alles schoon houd, kan ik niet voorkomen dat nieuwe vensters, tijdens het inzetten, vaststikken en opvouwen van het zeil, in aanraking komen met het losse vuil. Helaas leidt dit soms tot kleine krasjes. Dit is niet ernstig en in de praktijk zal dit niet tot weinig opvallen. Een goed gereinigd zeil zal leiden tot een beter resultaat.

Kosten en betaling.

Indien gewenst kan ik van te voren een inschatting maken van de kosten voor de reparatie. De werkelijke kosten worden altijd berekend op basis van nacalculatie. Hierbij houd ik een marge aan van € 50,= voor eventueel meerwerk. Wanneer meerwerk binnen deze marge valt, voer ik dit zonder meer uit. Indien het meerwerk bedrag hoger is dan € 50,= neem ik contact met u op. Voor de betaling ontvangt u een email met de factuur.

Reiniging.

Als inzamelpunt voor een professionele zeilwasserij kan ik zorg dragen voor het vakkundig reinigen en impregneren van uw zeil. De prijzen worden bepaald aan de hand van het gewicht en zijn terug te vinden op onze website. Het uiteindelijk te berekenen gewicht wordt bepaald door de zeilwasserij.

Gereed melding en ophalen.

Wanneer uw zeil gereed is en kan worden opgehaald, ontvangt u hierover bericht per sms of whatsapp (of indien niet mogelijk per telefoon) met een vermelding van het te betalen bedrag.